Bolile si cauzele lor

Corpul nostru este referinta si simbolul care ne ajuta sa luam cunostinta de starea in care se gaseste sufletul. Orice maladie ne avertizeaza ca ceva nu este in regula cu integritatea spirituala si individuala a noastra

Problemele de sanatate, tulburarile si bolile noastre sunt mesaje prin care sufletul le transmite prin internediul corpului, pentru a ne avertiza de stadiul in care ne aflam pe drumul evolutiei noastre.

Suferintele noastre corporale sunt exprimate simbolic de suferinta sufletului, de aceea orice vindecare trebuie sa ia in consideratie cauzele reale tulburarilor care sunt de ordin spiritual. Ovindecare totala presupune o activitate de transformare, de ameliorare a fiintei noastre care in esenta este de natura spirituala .

Sanatatea este o stare de puritate a gandului, de armonie cu vibratiile divine de echilibru emotional in care sufletul isi are originea.
Energia zonei gatului pe care o folosim pentru a emite vibratii sonore ,este o energie a creativitatii care exprima puterea de a crea, a cuvanta , a canta .

Tulburarile din zona gatului au o legatura cu dificultatile noastre de a ne concretiza gandurile in activitatile vietii de zi cu zi. Problemele de sanatate in regiunea gurii sunt legate dedificultatea in a accepta idei noi care vin din partea noastra sau din partea altora.

Suntem maniosi pe noi ca nu reusim sa ne afirmam adevaratele ganduri si sentimente, iar opini celorlalti conteaza prea mult pentru noi si ne impiedica sa ne exprimam adevaratele intentii .

Frica noastra de a ne exprima opniile are la baza proasta autocunoastere si frica de a nu fi intelesi gresit de ceilalti ne poate schimbe convingerile si parelile despre propria viata .

Energia din zona inimii este energia iubirii, a compasiunii, si iertarii de aceea ea nu trebuie intrebuintata cu scopul de a critica sau a acuza, caci cu cat ne vom critica mai mult cu atat aceasta zona va fii mai afectata. Pentru ca intreaga zona a inimii sa fie in armonie, trebuie ca intotdeauna sa nu ne criticam si sa ne acceptam.

Mesajul pe care il transmit aceste probleme este ca noi nu tinem cont de nevoile noastre afective ,privandu-ne de toate bucuriile ,in loc sa ne privim viata ca pe un cadou, o experienta, un joc in care sa daruim iubire si bucurie.

Sa fim mai increzatori si sa intelegem ca numai daruind tandrete si afectiune putem primi inapoi dovezile de iubire care sa ne implineasca sufleteste .

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.