Tratamentul inovator care reverseaza natural auzul

Dupa mai multe luni de cercetari de laborator profesorul George Brumaru (expert in domeniul biologiei moleculare ) a creat formula naturala, sigura si usor de utilazat pentru amplificarea auzului .

Noua metoda pentru regenerarea auzului distruge piata aparatelor auditive ? .

Specialisti importanti in domeniul laringologiei au spus ca da.

A intervenit descoperirea mult asteptata pentru auzul bun impreuna cu crearea formulei naturale macro -moleculare a profesorului roman .

Revistele medicale psofesionale , au salutat acest tratament ca ”realizarea unui pionerat in laringologie” iar profesorul a primit pentru realizarile sale nominalizarea pentru Permiul Nobel.

Multumita actiuni acestei formule, chiar si persoanele care sunt afectate puternic de surdirate pot sa isi regenereze celulele de auz, sa-si recupereze capacitatea naturala a auzului si sa se elibereze de necesitatea de a purta aparat auditiv .

Aparatul auditiv este scump, provoaca rusine si disconfort, emite un scartiit obositor si amplifica sunetul numai in momentul purtarii .

Tocmai de aceea tratamentul macro-molecujar al prof. George Brumaru este o adevarata descoperire in lupta pentru un auz bun .

Tratamentul prof. Brumaru reinnoieste celulele auditive redindule capacitatea naturala de auz, fara aparat .

Folosirea zilnica a acestor substante reda aptidunea auditiva chiar si persoanelor cu pierdere serioasa de auz, datorita proprietatilor puternice de regenerare .

Tratamentul este disponibil in vanzare sub denumirea de Nutresin-Herbapure Ear .

Formula sa are o forma uleioasa, care se aplica usor in ureche su ajutorul unei pipete, utilizarea acesteia este pe deplin sigura pentru organism .

Cercetarile au indicat de asemenea ca tratamentul are o eficacitate de 98% si este indicat persoanelor cu virste cuprinse intre 38-93 de ani si in numai 28 de zile au efecte spectaculoase in combaterea pierderii auzului .

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.